Eldan

Ochrana osobných údajov

Spoločnosť W-Star Zdravotnícke zásobovanie, s.r.o. uchováva a spracováva osobné údaje v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v platnom znení.

Aké osobné údaje od Vás zhromažďujeme?

Aby sme vedeli správne určiť vaše priania a potreby a následne ich aj korektne plniť, potrebujeme od Vás v niektorých prípadoch Vaše osobné údaje. Zozbierané údaje sú následne použité na podporu zákazníckeho vzťahu medzi Vami a spoločnosťou W-Star Zdravotnícke zásobovanie, s.r.o. Základným predpokladom na získanie akýchkoľvek informácií je Vaše vyjadrenie súhlasu so spracovaním osobných údajov.

Údaje zbierame od svojich klientov viacerými spôsobmi - pri registrácii alebo pri objednávke. Ide hlavne o meno a priezvisko zákazníka, fakturačnú a dodaciu adresa, telefónny a e-mailový kontakt. Pri každom kroku sa spoločnosť W-Star Zdravotnícke zásobovanie, s.r.o. riadi platnou legislatívou a všeobecnými obchodnými podmienkami.

Prečo tieto údaje potrebujeme?

Osobné údaje sú v prvom rade využívané na elektronické vybavenie objednávky, realizáciu dodávky, zúčtovanie platieb a s tým súvisiacu komunikáciu s Vami. Ďalej môžu byť použité na reklamné účely W-Star Zdravotnícke zásobovanie, s.r.o. a k tvorbe rozličných štatistík, ktoré sú však využívané len na interné účely. Spoločnosť W-Star Zdravotnícke zásobovanie, s.r.o. sa zároveň zaväzuje, že Vaše osobné údaje nebudú vydané tretím stranám, s výnimkou subdodávateľov a sprostredkovateľov, aj to len tie údaje, ktoré sú nevyhnutné pre úspešné zrealizovanie objednávky a jej dodávky.

Ako môžem zmeniť, aktualizovať alebo odstrániť svoje osobné údaje?

Zákazníci môžu svoje osobné údaje kedykoľvek zmeniť alebo aktualizovať po prihlásení sa do svojho účtu alebo na základe písomnej žiadosti na email w-star@w-star.sk. Zároveň, na písomnú žiadosť zákazníka budú osobné údaje z databázy vymazané a spoločnosť W-Star Zdravotnícke zásobovanie, s.r.o. ich nebude ďalej spracovávať.

Ak si neprajete naďalej dostávať Newsletter od eldan.sk, môžete sa odhlásiť z databázy kliknutím na „odhlásenie” v dolnej časti Newslettra. Spoločnosť W-Star Zdravotnícke zásobovanie, s.r.o. si za prevedenú akciu neúčtuje žiadny poplatok.

Čo sú cookies a ako ich využívame?

Cookie je malý textový súbor, ktorý sa prenáša z webovej stránky a uloží sa vo vašom počítači alebo vo vašom mobilnom zariadení. Spoločnosť W-Star Zdravotnícke zásobovanie, s.r.o. používa cookie súbory (tzv. cookies) s cieľom zlepšiť a zjednodušiť vašu návštevu na stránke www.eldan.sk. Nepoužívame ich na uloženie vašich osobných informácií a ani ich neposkytujeme tretím stranám.

Na základe cookies získavame údaje ako je celkový počet zákazníkov a taktiež sa informujeme, či ste už našu stránku navštívili. Takto vieme, aký tovar na internete nakupujete a môžeme Vám ponúknuť produkt, ktorý hľadáte s akciovou cenou napr. prostredníctvom newsletteru.

Súbory cookies môžete odmietnuť alebo v prípade potreby vymazať. Pokyny, ako to urobiť nájdete v sekcii „Pomocník“ vášho webového prehliadača.

W-Star Zdravotnícke zásobovanie, s.r.o.